Authenthiek, toegankelijk en transparant

Ga voor verdieping!

Yoga op Zondagmorgen (workshop)

Regelmatig is er bij Yoga Noordwijk op zondagmorgen  een uitgebreide workshop waarin steeds een ander thema rondom yoga centraal staat. Wat we doen: een yogales, uitleg over het onderwerp, verdieping van oefeningen rondom het thema en een lange ontspanning. We sluiten elke sessie af met een kopje thee met iets lekkers erbij. Kortom een fijne, ontspannen workshop. Een heerlijk begin van je zondag!
 

Info Yoga op Zondagmorgen

Tijd: 09.30-11.15 uur
Data: nog in te plannen
Locatie: Yoga Noordwijk, Gooweg 17, Noordwijk Binnen
Inschrijven: Iedereen kan zich inschrijven (ook als je niet de vaste lessen bij Yoga Noordwijk volgt). Mail naar cindy@yoga-noordwijk.nl of app naar 06-24228872
Kosten: 19,50 euro per persoon per workshop (incl. thee met iets lekkers)

De thema's van Yoga op Zondagmorgen

Zondag nog in te plannen
Zondag nog in te plannen
Thema: Yoga Nidra
Yoga Nidra is een eeuwenoude meditatieve ontspanningstechniek. 'Nidra' betekent slaap en wordt door ook wel de 'yogaslaap' genoemd. Terwijl je in Savasana op de rug ligt, wordt je naar een diepe ontspanning begeleid. In tegenstelling tot wat de naam doet vermoeden, slaap je juist niet, maar blijf je helder en bewust aanwezig. Je ervaart bewust een ontspanning die dieper gaat dan de slaap. Er wordt wel gezegd dat 40 minuten Yoga Nidra gelijk staat aan 3 uur slaap. Dat is waarom je je na Yoga Nidra verfrist en uitgerust voelt. Deze yogavorm heeft een positieve invloed op je fysieke, mentale en geestelijke gezondheid.

Opbouw workshop
We beginnen met een korte uitleg over Yoga Nidra en enkele yoga-oefeningen. Daarna gaan we liggen voor een uitgebreide Yoga Nidra sessie. We ronden af met een kopje thee en iets lekkers.

Inschrijven voor Yoga op Zondagmorgen kan via contact of via whatsapp 06-24228872

 

Terug naar boven